GRATIS TATTOO door Henk Schiffmacher!*

23 mei 2019

Heb jij altijd al een tatoeage van Henk Schiffmacher gewild? Dan is dit je kans!

Op vrijdag 7 juni zal Schiffmacher, ter ere van zijn eigen artistieke penning, ‘zijn’ skull bij 20 gelukkige fans tatoeëren in zijn shop in Amsterdam! De eerste 20 aanwezigen met een Henk Schiffmacher Penning in coincard, kunnen op vertoon van de aangeschafte coincard gratis zijn skull op hun lichaam laten vereeuwigen. Leuk detail, de skull zal ter grootte zijn van een Henk Schiffmacher penning en in het zwart gezet worden!

 **De afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke tattoo, aangezien de tattoo ‘freehand’ wordt gezet.

Bestel nu!

Wil je er verzekerd van zijn dat jouw Henk Schiffmacher Penning in coincard op tijd binnen is voor dit event? Dan raden wij jou aan om deze vóór 28 mei te bestellen (dat kun je hier doen)! Uiteraard is het mogelijk om de penning daarna te bestellen, maar dan kunnen wij niet garanderen dat jij deze op tijd binnen hebt voor het tattoo event op vrijdag 7 juni.

Ben jij erbij?
Op 7 juni zal Henk Schiffmacher de eerste 20 fans in de rij gratis tatoeëren. Let op: het is hierbij verplicht om de Henk Schiffmacher Penning in coincard te vertonen. Daarnaast moet je 18 jaar of ouder zijn (neem dus een geldig legitimatiebewijs mee!). Ben jij één van die eerste 20 mensen en voldoe jij aan de voorwaarden? Dan zal Henk Schiffmacher bij jou gratis zijn ‘skull’ ‘freehand’ tatoeëren!

Lijkt jou dit een unieke kans en zou jij hierbij aanwezig willen zijn? Lees dan nog wel even goed de actievoorwaarden ‘Skull tattoo door Henk Schiffmacher’ door, bestel de coincard en kom naar Amsterdam op vrijdag 7 juni om 14.00 uur!

Wanneer: vrijdag 7 juni, van 14.00-17.00 uur (wees op tijd, want alleen de eerste 20 in de rij krijgen een tattoo!*)
Waar: Schiffmacher & Veldhoen Tattooing, Ceintuurbaan 416, Amsterdam

 *De actievoorwaarden ‘Skull tattoo door Henk Schiffmacher’ zijn van toepassing.
**De afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijke tattoo, aangezien de tattoo ‘freehand’ wordt gezet.